Contactgegevens

Bezoekadres

Medisch Centrum Brielle

Verloskundige Praktijk Brielle & Westvoorne
Amer 21
3232 HA Brielle
www.pretechobrielle.nl

Afspraak maken?

Bel, mail of app ons

Telefonisch: 06-41831011
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag aan ons? Wordt er niet opgenomen? Bel, mail of app ons. Laat gerust een voicemailbericht achter of stuur een Whatsapp bericht. Dan word je zo snel mogelijk teruggebeld.

Iedereen is welkom

Niet onder controle bij de Verloskundige Praktijk in Brielle?

Ben je niet bij Verloskundige Praktijk Brielle & Westvoorne onder controle voor je zwangerschap? Geen probleem, iedereen is welkom bij Pretecho Praktijk Brielle! Dus ook als je zwangerschap gecontroleerd wordt door een gynaecoloog of collega verloskundige praktijk!

Miranda van Gils

De pretecho’s worden gemaakt door Miranda van Gils

Miranda is van origine verpleegkundige. Zij heeft 15 jaar als kraamverzorgster gewerkt en was toe aan een nieuwe, leuke uitdaging. Ze wilde graag in de bijzondere wereld van zwangere vrouwen en baby’s blijven. Toen er bij ons een vacature kwam voor pretechoscopie, was zij dolenthousiast!

Miranda is door ons als verloskundigen opgeleid tot pretechoscopiste; aangezien er geen opleiding hiervoor bestaat. Bij twijfel over bepaalde bevindingen zal zij dan ook direct met ons als verloskundigen overleggen. Naast pretechoscopiste, is zij ook praktijkassistente in de praktijk.